Utökar vår verksamhet

Våra utbildningar har blivit mycket populära och vi har elever ifrån hela Norden samt Tyskland och USA som vill utbilda sig hos oss. Vilket vi är både stolta och ödmjuka över.

 

Då vi har hög efterfrågan på våra utbildningar så kommer vi att utöka hästmassageutbildningen samt hela verksamheten inom ett år. 

 

Helt otroligt att utbildningen i hästmassage nu går in på sitt 11.e år! Så mycket som har hänt och så mycket vi själva lärt oss under dessa år som varit. 

Fler år ska det bli och mer kunskap och ämnen ska läggas till i utbildningarna då vi själv fortbildats och fortsätter även i år att fortbilda oss vidare. 

 

Vi jobbar först och främst för hästens välbefinnande. 

 

Psykologi är en stor bit som ligger oss varmt om hjärtat. En häst kan aldrig läka helt fysiskt om hästen mår dåligt inombords. De är inte annorlunda än människor på det sättet. Det psykiska måendet visar sig bara på olika vis.

Vi är kända för att kunna ge bred kunskap kring hästen. Att se till helheten såsom anatomi, utrustningsproblem, beteende, psykologi samt individuella träningsupplägg. Vi ser till ekipagets helhet såsom samarbete, förtroende och ömsesidig respekt. 

 

Vi ger våra elever en gedigen och bred kunskap kring Hela Hästen. 

 

Säkerheten, förebygga skador och få en god kontakt med hästen är viktigt.

Hälsningar Veronica & Rikard ATS hästutbildningar

25 Apr 2019


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)