Slutprov och halvblod ;)

Idag har 6 elever skrivit upp och imorgon väntar praktiskt prov.

En intervju av Mellanskånes tidning har vi också hunnit med. De ville uppdatera om vårt företag som startade redan 2001. 2003 var de och interjvuade oss som relativt nystartade och endast höll på med att massera hästar. Det har ju hänt en del sedan dess som de ville skriva om.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag skall nu sätta mig och betygsätta dessa elever och det är alltid lika intressant att läsa deras journaler. De har kämpat ett helt år numed både praktik och teori samt 5 träffar hos oss.

Igår var vi och tittade på ett halvblod. Jo ett halvblod;) som ej har varit i vår ägo någon gång.. Han  säljes pga att han är för gammal att tävlas på hög nivå i hoppning. Han har gått EM i hoppning. En charmig pigg och fräsch 18 åring.

Vi är väldigt intresserade men har ännu inte bestämt oss då det alltid är ett stort ansvar med att skaffa häst. Även om vi är vana hästmänniskor så är det mycket att tänka på. När vi skaffar häst så gör vi det för att hästan skall stanna kvar hos oss och inte bli någon vandrings pokal vilket är det värsta jag vet./Veronica

15 Jan 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)