Saknar

Hoppas du mår bra därute i dessa tider.

 

Vi hoppas att det snart blir en ljusare tid och att vi kan återgå till att träffas. Vi saknar våra nära och kära och vi saknar våra elever. 

 

Nog får man gjort en hel del på gården i dessa tider och det är minsann inte fy skam. Vi har rivit och vi har fixat och det blir bra. Sådant som legat en över axlarna finns det ork till nu.

Vi är priviligerade med att bo på gård med naturen inpå knuten. Vi har varandra och vi har alla våra fyrbenta vänner som lyfter dagen mot ljuset. Skogen har alltid varit en ljuspunkt i livet och nu har den blivit en ännu viktigare del i vardagen. 

 

 

Hästarna har också blivit ännu viktigare i vardagen och även de lyfter oss i vardagen. De bär oss och de finns för oss varje dag. Vi har det faktiskt riktigt bra här hemma och vi klagar inte.

 

Men vi saknar..... Kram Veronica & Rikard

 

 


 

Då vi står för friskvård så är vi noga med att göra allt för att förebygga. Det gäller samma sak för oss människor. Därför så har vi beslutat att så länge det är hög risk med Covid 19 så håller vi kurserna och utbildningarna helt på distans.

 

Det betyder inte att vi ställer in något utan endast att fysiska träffar flyttas. Då vi har elever ifrån hela landet samt Norge och Finland samt Danmark så är det vårt yttersta ansvar att ta till dessa åtgärder.

 

Ta hand om dig så ses vi via webben ett tag framöver smile

19 May 2020


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)